Home Prima Pagina Varianta rutieră Uzina Dacia-DN 73, puțin utilizată de către tiriști!

Varianta rutieră Uzina Dacia-DN 73, puțin utilizată de către tiriști!

de Dan Badea
50 vizualizări

varianta-mioveniNu mai puțin de 150 de tiruri pleacă încărcate, zilnic, de la Uzina Dacia din Mioveni către toate colțurile continentului. În ciuda faptului că, în urmă cu câțiva ani, autoritățile au băgat bani grei pentru realizarea unei variante rutiere scurte între Uzina Dacia și DN 73 Pitești-Brașov, majoritatea șoferilor de TIR preferă să circule, în continuare, pe zona Colibași. De ce se întâmplă acest lucru?

,,Mulți o fac din obișnuință, iar șoferii din afara județului sau a țării se ghidează după GPS. Probabil, mulți nu au sistemele actualizate, iar varianta inaugurată acum 3 ani nu apare pe noile hărți. De pierdut au locuitorii din Colibași, deoarece traficul greu a dus la crăparea multor case. Am făcut mai multe adrese, inclusiv la centru, pentru a se introduce semne de obligare iar tot traficul greu să fie dirijat către variantă, însă nu s-a întâmplat acest lucru,” ne-a declarat primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Astăzi, subprefectul de Argeș, Emilian Dragnea, a declarat că această problemă va fi pusă pe tapet la următoarea întâlnire cu reprezentanții Poliției Rutiere, pentru ca problema locuitorilor din Colibași să fie rezolvată.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00