Home Politic Veste URIAȘĂ pentru argeșeni anunțată de premierul Grindeanu! (video)

Veste URIAȘĂ pentru argeșeni anunțată de premierul Grindeanu! (video)

de Dan Badea
49 vizualizări

Ieri după-amiază, premierul României, Sorin Grindeanu, a făcut un adevărat tur de forță la Mioveni, acesta vizitând două dintre cele mai importante obiective economice ale României. Astfel, la ora 16.00, acesta a fost prezent la Institutul de Cercetări Nucleare, loc în care, în aceste zile, se desfășoară o importantă conferință științifică internațională coordonată de Academia Română, Universitatea din Pitești și ICN Mioveni. În caddrul acestei conferințe, s-a discutat despre construirea în colaborare cu parteneri externi a unui nou reactor pentru cercetare-ALFRED.

Două ore mai târziu, premierul s-a deplasat la Uzina Dacia Mioveni, acolo unde a avut o întâlnire cu reprezentanții uzinei. Grindeanu a promis că primele loturi ale mult-așteptatei autostrăzi Pitești-Sibiu vor fi scoase la licitație în luna iunie, urmând ca în luna iulie să fie scoase la licitație alte două loturi, plus lucrarea pentru drumul expres Pitești-Craiova! Iată aici declarația premierului de la Uzina Dacia (credit video-Proarges.ro):

 

Ultima etapă a vizitei premierului Grindeanu a constat în întâlnirea cu aleșii locali din Argeș, care a avut loc la Casa Sindicatelor.

 

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00