Se pare că, subiectul adus în discuție de-a lungul a două conferințe desfășurate săptămâna trecută la PNL, nu a rămas fără ecou. Ba mai mult, ar cam aprinde spiritele, născând reacții, să le spunem, adverse. Un exemplu clar îl reprezintă cea mai recentă postare a viceprimarului Municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu.

Talentul de a folosi cifre, legi și HCL-uri pentru a da o aparentă consistență unor acuze nefondate este de remarcat, la dl Sofianu, ca și abilitatea de a-și activa bombastic vigilența doar atunci când interesul personal o cere. Faptele pot fi prezentate, astfel, prin lentila transformatoare a subiectivității transmițătorului, iar pentru un cititor neavizat lucrul acesta funcționează, exact ca o fotografie editată, ce arată doar ceea ce dorim, nu ceea ce este.


Iată, deci, cum după 3 ani în care dânsul, în calitate de consilier local, nu a sesizat multitudinea de chioșcuri aprobate, pe spațiul verde, de comisia ce activa când primar era – și este – prietenul dlui Sofianu, acum, abia, i-a sărit în ochi problema și o denunță, cu aplomb pionieresc, luând în bătaia puștii pe omul care face treabă, deranjând sistemul bine pus la punct.


Aici sunt doar câteva exemple, din jurul primăriei, de tonete puse pe spațiul verde, însă fac apel la „vecini” să mă ajute cu poze și cu localizarea tuturor chioșcurilor de pe spațiul verde din oraș, să le putem desființa.
Dle Sofianu, vă solicit public să vă dați demisia, după ce, timp de 3 ani nu vi s-a auzit glasul, că v-a fost prea bine să îl lăsați pe prietenul dvs în pace. Acum, că a început campania electorală, se schimbă și tonul, și asocierile…doar năravul rămâne, vorba proverbului.


Aceasta este ultima „discuție” în spațiul virtual pe care o am cu dvs, nu intenționez să vă satisfac, în continuare, nevoia de circ politic. Am prea multe probleme reale de rezolvat și cred că a venit timpul să trecem la o abordare smart, nu tot după vechile tipare. Vă las dumneavoastră plăcerea de a lua în bășcălie oamenii, am depășit această fază cam de pe vremea când mi s-a îngroșat vocea…chiar dacă nu atât de bărbătește cum v-ar fi plăcut.”, spune Sorin Apostoliceanu în postarea de pe pagina sa de socializare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here