De multe ori, viața a fost nedreaptă cu mulți semeni de-ai noștri. Este și cazul lui Eduard Iordache, un tânăr de 26 de ani,  din comuna Drăganu care, la finele anului trecut, a suferit un cumplit accident rutier, la doar câteva sute de metri de casa unde locuia.

Ajuns la reanimare, medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire… Și-a pierdut un picior și, era cât pe ce, în urma unui diagnostic dramatic, să îl piardă și pe-al doilea. Șansa a făcut ca o schemă de tratament să îi vină în ajutor și să își păstreze membrul inferior. 

Din păcate pentru familia sa greu încercată, tratamentele de recuperare sunt foarte scumpe, greu de suportat din venituri extrem de mici. Eduard are nevoie de ajutorul dumneavoastră, iar orice sumă de bani este binevenită.

Facebook Comments
Articolul precedentGuvernul Orban a fost votat astăzi în plen
Articolul următorFELICITARE DE SF. MIHAIL ȘI GAVRIL – GLOBAL PLAST COLECT SRL
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here