Aseară BCMU FC Argeș a reușit să învingă, cu un avans confortabil SCM Timișoara (75-61). Cu patru jucători pe bancă, antrenorul Hristu Șapera a încercat să își motiveze jucătorii să întoarcă rezultatul din tur de la Timișoara.

Din păcate, baschetbaliștii piteșteni au reușit doar să obțină o victorie de moral mai ales, având în vedere situația administrativă a clubului dar și absențele din rotația echipei piteștene.

Devin Searcy

Cel mai bun jucător al BCMU FC Argeș a fost din nou Devin Searcy. Pivotul american a reușit să marcheze 27 puncte și 9 recuperări. Un meci bun a mai făcut și românul Mihai Măciucă, acesta reușind să marcheze 13 puncte.

La finalul meciului Hristu Șapera și-a lăudat jucătorii și a dedicat victoria celor doi foști membri ai staff-ului tehnic:

Cred că pentru prima dată în acest sezon am arătat adevăratul spirit al Piteștiului, spiritul pe care eu îl cunoșteam la această echipă și pe care cu greu l-am văzut până acum. L-am văzut tot timpul însă în tribune, dar trebuie să învățăm să îl avem și în teren. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru această prestație. Le-am spus în vestiar pentru prima dată că sunt mândru de ei. De asemenea, vreau să dedic această victorie lui Silviu Corodi și Mihai Popescu. Este și meritul lor.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here