Soluție de pandemie: Vrei să ai o nuntă altfel? Noi ți-o transmitem în direct!

Ai nunta in 2021? Noi ți-o transmitem in direct!
Cele mai frumoase momente din viața merita imortalizate, sub forma fotografiilor și a montajelor video profesionale. Că ne referim la nunti, la cununii civile, la botezuri, la aniversari și alte evenimente personale/profesionale, fotografia și filmul vor rămâne, mult timp de acum încolo, mărturia cea mai clară a vieții si activitatii noastre.
In acest moment, pe piata zonala exista sute de fotografi și de videografi, unii dintre ei experimentați și talentați, alții la început de drum. Oferta noastră de mai jos tine cont de o problemă pe care mulți dintre noi o avem, atunci când e cazul sa organizăm diferite evenimente de business și private: din diferite motive, multi prieteni, rude, colegi sau vecini nu pot onora invitația la un eveniment important, deși, sufletește, sunt alaturi de noi. În această perioadă, cele mai mari impedimente sunt legate de pandemie, numărul de invitați la un local fiind limitat!
Firma noastră vine sa rezolve această problema, asigurând transmisiunea live a evenimentului dvs, cu echipament de ultimă generație, la un preț mai mult decât decent. De asemenea, în prețul pachetului, includem deja-clasicele albume foto digitale, montajul video al evenimentului (90-120 de minute) precum și oferirea acestora pe suporturi digitale.
Practic, va oferim transmisiunea in direct a petrecerii dvs, cu ajutorul unui număr de 2-5 camere profesionale*, de la localul unde se desfășoară evenimentul**. În același timp, echipa noastră va fi alaturi de dvs pentru imortalizarea celor mai importante evenimente (fotografie și înregistrare video acasă, la starea civila, la biserica, ședințe foto in parc etc )***.
*Pentru realizarea transmisiunii cu doua camere, producția foto-video a întregului eveniment, prețul pachetului este de 1500 de euro, producția fiind realizată de trei persoane: fotograf, cameraman, responsabil emisie. Transmisiunea începe înainte de dansul mirilor și se termină la aruncatul buchetului miresei. Înregistrarea transmisiunii se oferă beneficiarului la sfârșitul evenimentului, urmând ca albumul foto și montajul video sa fie oferite in maximum 6 săptămâni. Pentru fiecare camera video suplimentara (deci și persoana care sa o manipuleze), se percepe un tarif adițional de 400 de euro per cameră.
**Beneficiarul trebuie sa asigure, la local, existența unui router de internet functional, de calitate cel puțin medie, care sa se afle la cel mult 50 de metri de locul unde se va afla regia de emisie, calitatea internetului influentand, direct, calitatea emisiei. Compania noastră își declina orice responsabilitate pentru proasta funcționare a internetului, lipsa lui sau probleme tehnice care nu depind de echipa noastră.
***Transmisiunea va fi realizată cu 2-5 camere Sony PXW-Z150/NX200, calitate full-HD 10 biti, 50i,transmisiunea fiind însoțită de burtiere și logouri personalizate, via Facebook/YouTube. Sunetul va fi la calitate profesionala, extras via mixerul audio al formației. Fotografiile vor fi realizate cu aparat profesional full-frame. Se asigura postproductia. Fiind firma serioasa, evident că oferim contract, factura și chitanta. Pentru materialul brut și înregistrarea transmisiunii, beneficiarul va avea asupra sa un hard-disk extern.
Amănunte la telefon 0773.927.056

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.