Vremea se răcește accentuat! Prognoza pentru următoarele două săptămâni

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele două săptămâni. Vremea se răcește accentuat, iar temperaturile se vor apropia de normalul perioadei, cu maxime între 1-4 grade.

„Răcirea accentuată a vremii se va resimți încă de la începutul intervalului și cu precădere la valorile diurne care din data de 24 ianuarie vor deveni apropiate de cele normale pentru această perioadă din an, respectiv maxime de 1…4 grade, mediat regional; minimele nocturne vor fi de -4…-1 grade, în medie, cu valori posibil mai scăzute în perioada 30 ianuarie-1 februarie. După data de 2 februarie este estimată o creștere a temperaturilor diurne. În primele zile, regimul pluviometric va fi deficitar, doar pe spații mici și trecător urmând a se semnala precipitații slabe, mixte ce pot favoriza izolat depunerile de polei. Probabilitatea
pentru precipitații pe arii extinse și moderate cantitativ (ninsori, lapoviță și ploaie) va fi ridicată în perioada 27-29 ianuarie”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.