Home Fapt divers Week-end cu evenimente în Argeș. Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică

Week-end cu evenimente în Argeș. Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică

de Argeseanul
100 vizualizări

Se anunță un week-end cu evenimente în județul Argeș. Festivalul Folk In va avea loc în comuna Budeasa, începând de astăzi și până duminică, iar la Mioveni se vor celebra Zilele Orașului, în perioada 2-3 iulie. Jandarmii argeșeni vor fi prezenți, pentru a asigura ordinea și siguranța publică.

„Jandarmii argeșeni vor asigura începând de astăzi măsuri de ordine și siguranță publică Festivalul Folk In Budeasa, dar și la Zilele Orașului Mioveni, eveniment programat să se desfășoare în perioada 2-3 iulie. Jandarmeria Argeș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru pentru a asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor la aceste evenimente, având în acest sens efective sporite.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, dar și prevenirea și combaterea traficului sau consumului de substanțe interzise.

Participanților la aceste evenimente le recomandăm să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a acestora, să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să respecte indicațiile organizatorilor, dacă sunt însoțiți de copii să îi supravegheze cu atenție, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite cu încredere sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, transmite Jandarmeria Argeș.

Totodată, aproape 200 de polițiști de la structurile de ordine publică, poliție rutieră, prevenire, criminalitate organizată, ce vor acționa alături de reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, vor fi prezenți printre cetățeni pentru prevenirea incidentelor negative, menținerea climatului optim de siguranță publică, fluidizarea traficului rutier și pentru a asigura un răspuns ferm la orice faptă de natură penală sau contravențională. Pompierii argeșeni vor fi și ei la datorie, pentru a preveni evenimentele neplăcute.

https://youtu.be/1gX__DwqqZg
Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00