Doar câteva zile ne mai despart de unul dintre cele mai importante evenimente sportive care va avea loc în județul Argeș: TROFEUL CÂMPULUNG MUSCEL 2019.

Competiția se va desfășura pe o porțiune de 3 kilometri, în zona Lerești-Voina. Mai multe mașini vor primi startul în cadrul competiției „TROFEUL CÂMPULUNG MUSCEL 2019”, ediția a VIII-a.

Între 21 și 22 septembrie, Clubul Sportiv BROTHERS MOTOR SPORTA, parte a FEDERAȚIEI ROMÂNE DE AUTOMOBILISM, împreună cu Primăria Câmpulung, Primăria Lerești și Consiliul Județean Argeș, va organiza TROFEUL CÂMPULUNG CA PE o a VIII-a etapă din cadrul CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE VITEZĂ ÎN COASTĂ DUNLOP.

Pe parcursul competiției vor exista și restricții de trafic după cum urmează:

  • Drumul Judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis sâmbătă şi duminică  (21 şi 22 septembrie 2019) între orele 8 și 19, excepție făcând numai situațiile de urgență care cer redeschiderea.
  • Cei prezenți dar ți sportivii participanți care vin pe DN73, Brașov-Pitești și Câmpulung-Pitești, sunt rugați să ia în calcul întârzierile cu o durată de 30 până la 60 de minute, acest fapt fiind din cauza lucrărilor desfășurate la drum în vederea amplasării unor semafoare dar și a reabilitării carosabilului.

FOARTE IMPORTANT DE REȚINUT:

Sporturile cu cu mașini sunt într-adevăr impresionante, însă totodată implică și o mulțime de riscuri la care sunt expuși atât cei din public cât și piloții. În acest sens, echipa de organizare face apel către cei care vor fi prezenți să respecte regulile impuse pe toată durata competiției pentru a evita accidentele nedorite.

Sursa foto: RALLYPHOTO.RO

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here