A postat un anunț de închiriere fals. Polițiștii l-au reținut

Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, și au reținut un bărbat de 29 de ani, din București.

Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii decembrie, cel în cauză ar fi postat, sub o identitate falsă, pe un site de profil, un anunț fals de închiriere a unei unități de cazare din Poiana Brașov, și,  ulterior, ar fi încasat suma de 1500 de lei, de la persoana vătămată, ca avans pentru închirierea locației.

În ziua de 08 iunie a.c., bărbatul a fost depistat, în București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr. 19 București și a fost condus, în baza unui mandat de aducere, la sediul Secției 2 Poliție Pitești. Ulterior, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive, transmite IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.