Adina Alberts: Îmi spun oamenii că apropiații lor au fost lăsați să moară în spitale pentru că medicii nu le-au dat ivermectină

Medicul Adina Alberts, care vine frecvent cu sfaturi în sprijinul pacienților, a transmis într-o postare pe contul personal de Facebook faptul că mai mulți oameni i-au povestit cum apropiații lor au fost lăsați să moară în spitale ,pentru că medicii nu le-au dat ivermectină. Doctorii sunt amenințati cu pierderea dreptului la liberă practică dacă prescriu acest medicament, așa că nu l-au recomandat celor care sufereau de COVID-19, deși familiile reușiseră să îl procure. De asemenea, Adina Alberts spune că în farmacii se fac frecvent controale, pentru a se împiedica vinderea ivermectinei, deși aceasta a fost folosită și în tratarea unor infecții nozocomiale.

„Mă intorc la Ivermectină. Medicii sunt amenințati cu pierderea dreptului de liberă practică dacă prescriu așa ceva. Păi dacă dreptul de liberă practică nu îți dă voie să salvezi oameni, atunci pentru ce îți mai trebuie… Îmi povestesc oameni îndurerați, că apropriații lor au fost lăsați să moară în spitale pentru că medicii nu le-au dat ivermectină, deși familia reușise să procure medicamentul. Îmi povestesc prieteni farmaciști, că sunt controale zilnice în farmacii. Nu îi interesează nimic altceva pe cei de la ANMDM decât Ivermectina. Să nu care cumva să poată cineva să aibă acces la ea. Asta este DEMENȚĂ.

Din surse confidențiale am aflat că, din fericire, sunt mult mai mulți medici care nu au uitat că sunt în primul rând oameni, și care, din resurse proprii, au reușit să își procure ivermectina asumându-și toate riscurile. Dar și-au salvat pacienții. Și încă ceva foarte interesant care poate fi de mare ajutor. Unii ATI-iști, au utilizat Ivermectina chiar pentru tratamentul unor infecții nozocomiale. Cu rezultate foarte bune. Știți bine ce MARI PROBLEME avem noi în România cu aceste infecții intraspitalicești… SE PARE CĂ IVERMECTINA ESTE EFICIENTĂ ÎMPOTRIVĂ INFECȚIILOR NOZOCOMIALE DATE DE STAFILOCOCUL AURIU!”, spune Adina Alberts.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.