Home SportConcurs Argeşul, pentru trei zile capitala pasionaţilor de motociclete

Argeşul, pentru trei zile capitala pasionaţilor de motociclete

de Dan Badea
52 vizualizări

În ultimul weekend din această vară, mai exact perioada 24-26 august, în incinta Bazei Nautice Bascov va avea loc Bike Party, eveniment organizat de către Road Wolves Piteşti, asociaţia care uneşte mare parte din pasionaţii de motociclete din oraş şi împrejurimi.

Pe parcursul a trei zile, evenimentul îi va reuni, deopotrivă, pe pasionaţii vehiculelor pe două roţi, dar şi pe cei ai muzicii rock şi blues, tineri care apreciază cele două fenomene.  Prestaţiile artistice nu vor avea loc doar pe scenă, ci şi în jurul focului de tabără după miezul nopţii, când doi artişti folk vor da tonul cântecelor haiduceşti. Vor avea acces la acest eveniment, pe lângă motocicliştii şi membrii cluburilor moto din ţară, toţi iubitorii de motociclete şi de muzică bună. Accesul se va face pe bază de bilet sau de invitaţie. Costul unui bilet de intrare, pentru toate cele trei zile, este de 25 de lei. Camparea este gratuită şi se va face în spaţii special delimitate şi supravegheate, iar în altă zonă a campingului vor fi amenajate terase cu produse specifice la preţuri accesibile.

În cadrul celor trei zile vor fi, pe lângă muzică live, o mulţime de alte atracţii: concursuri cu specific moto, artificii, paradă moto prin centrul oraşului Piteşti etc.

Pe scena de la Baza Nautică vor urca Timpuri Noi, Vița de Vie, The Rock, Travka, Aeon Blank, Blind Spirits, Maya și Megatone.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00