În această perioadă Primăria Municipiului Pitești desfășoară operațiuni de dezinsecție a parcurilor și zonelor verzi împotriva țînțarilor și căpușelor.

Astfel în data de 08.04.2018 și respectiv 10.06.2018, începând cu ora 2200, s-au desfășurat primele treceri ale acestei acțiuni, urmând ca următoarele etape să se desfășoare în perioada 20.06.2018 -22.06.2018. Menționăm că serviciile vor fi prestate având în vedere și condițiile meteorologice.

Substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății, Comisia Națională a Produselor Biocide și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide.

Facebook Comments
Articolul precedentZiua universală a iei, marcată la Mioveni
Articolul următorInvestiții de anvergură la Pitești!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here