Orașul Pitești a fost ales unul dintre orașele în care, în perioada care urmează, se vor desfășura filmări din proiectul Studioului de Cinema „CASTEL FILM”, studio care va realiza filmul „Scara”, regizat de Vlad Păunescu, unul dintre cineaștii români cunoscut pentru vasta sa experiență în film.

Așadar, timp de două zile, pe 30-31 octombrie a.c., producătorii vor avea o serie de filmări în curtea bisericii SFÂNTA VINERI, de pe strada cu același nume. Filmările care urmează, vor aduce o serie de schimbări în ceea ce privește parcarea autoturismelor în zonă, fiind nevoie de eliberarea a 10 locuri pe strada SF. VINERI și 15 locuri de parcare de pe strada Mihai Viteazul, în această zonă urmând a fi parcate camioanele care vor asigura suportul tehnic.


Filmul este inspirat inspirat de povestea de viață a unuia dintre actori români cunoscuți care a asistat la demolarea bisericii Sfânta Vineri, din București Acesta a participat activ și la Revoluția din 1989, dar și în cadrul altor evenimente, acestea di urmă culminând cu MINERIADA din anul 1990. Într-un final, cunoscutul actor s- retras, alegând viața monahală.

Filmul „SCARA” este un produs cinematografic 100% românesc, realizat prin sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here