Luna trecută, spre sfârșit, au fost băgate în reabilitare străzile Banat și Vasile Lupu, din Pitești, execuția lucrărilor de asfaltare fiind estimată la o durată de 3 luni pentru strada Vasile Lupu, și 4 luni pentru strada Banat.

Străzile urmează să fie reabilitate total, pe întreaga lungime, costul lucrărilor ridicându-se la suma de 3.898.000 de lei cu tot cu TVA.

Etapele lucrărilor includ decopertarea, săparea și balastarea, la final urmând să fie turnat covorul asfaltic.

Totodată vor fi montate și borduri, iar strada Banat va fi lărgită. Circulația nu va fi închisă dar se recomandă atenția sporită în trafic. și evitarea, totuși, a zonelor unde se lucrează în acel moment.

Un alt proiect al Primăriei Pitești, aflat în derulare, dar care se va concretiza probabil la sfârșitul lunii în curs, este cel de reabilitare a încă șapte străzi din oraș.

După cum se arată în contract, se vor face lucrări de asfaltare sau amenajare pluvială, sau ambele, după caz, în următoarele zone: Carpenului și pentru un calup de șase străzi din cartierul Trivale, mai exact strada Câmpului, strada Iosif Gabrea, strada Ion Ionescu de la Brad, Pasaj Ecaterina Raicoviceanu, strada Virgil Tempeanu, strada Dr. Pompiliu Robescu. Valoarea lucrărilor însumează 2,64 milioane lei, iar termenul pentru încheierea lor este de 4 luni.

***Fotografia are caracter orientativ.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here