Au crezut că strada e a lor! Trimiși în judecată după ce au blocat circulația

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației, conform art. 339 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 28 spre 29 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești, au oprit în mod voluntar, poziționând autoturismele astfel încât au blocat circulația autovehiculelor, la intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii.

Reamintim că în ziua de 07 noiembrie a.c., cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor trei, tramsmite IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.