Home Politic Aurelian Pavelescu: Fake news!

Aurelian Pavelescu: Fake news!

de Dan Badea
47 vizualizări

În legătură cu articolul celor de la Ziaristii.com, preluat și de publicația noastră, Aurelian Pavelescu a ținut să formuleze următorul drept la replică, text pe care îl redăm mai jos:

Niciodată n-au existat astfel de discuții sau negocieri, nici nu vor fi. Hidra noii securități este în stare de orice diversiune pentru a mă discredita pe mine și PNȚCD, precum și colaborarea cu PSD, o colaborare deschisă și transparentă, care are ca fundament apărărea Constituției și democrației, așa cum am declarat de nenumărate ori!

Încălcând regulile elementare ale jurnalismului, acești ziși jurnaliști, propagandiști descreierați ai urii, nu m-au contactat să verifice un astfel de zvon, creat în laboratoarele minciunii, în ai căror sclavi s-au transformat. Se folosesc de libertatea de exprimare, unul dintre principiile sacrosante ale democrației, pentru a ucide democrația, precum modelele lor sinistre din epocile totalitare. Această Românie, totalitară, a lor, noi, PNȚCD n-o vom accepta niciodată!

Cer imperios publicațiilor care au generat și preluat această știre falsă să retracteze imediat, în caz contrar urmând ca PNȚCD să se adreseze justiției!
Aurelian Pavelescu
Președinte PNTCD!

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00