În legătură cu articolul celor de la Ziaristii.com, preluat și de publicația noastră, Aurelian Pavelescu a ținut să formuleze următorul drept la replică, text pe care îl redăm mai jos:

Niciodată n-au existat astfel de discuții sau negocieri, nici nu vor fi. Hidra noii securități este în stare de orice diversiune pentru a mă discredita pe mine și PNȚCD, precum și colaborarea cu PSD, o colaborare deschisă și transparentă, care are ca fundament apărărea Constituției și democrației, așa cum am declarat de nenumărate ori!

Încălcând regulile elementare ale jurnalismului, acești ziși jurnaliști, propagandiști descreierați ai urii, nu m-au contactat să verifice un astfel de zvon, creat în laboratoarele minciunii, în ai căror sclavi s-au transformat. Se folosesc de libertatea de exprimare, unul dintre principiile sacrosante ale democrației, pentru a ucide democrația, precum modelele lor sinistre din epocile totalitare. Această Românie, totalitară, a lor, noi, PNȚCD n-o vom accepta niciodată!

Cer imperios publicațiilor care au generat și preluat această știre falsă să retracteze imediat, în caz contrar urmând ca PNȚCD să se adreseze justiției!
Aurelian Pavelescu
Președinte PNTCD!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here