Guvernele de tot felul ale României promit realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu încă din anul 1998, deși un proiect similar fusese stabilit de către regimul ceaușist în 1967.

Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, partid aflat la guvernare, nu a putut oferi nici măcar un termen privind demararea lucrărilor, cu atât mai puțin o data aproximativă la care românii ar putea străbate cei 123 de kilometri dintre Pitești și Sibiu în regim de mare viteză.

 

Practic, vom avea autostradă Pitești-Sibiu la Sfântu’ Așteaptă, deoarece actualul guvern a avut grijă, mai degrabă, să arunce banii pe pomeni electorale, sub forma salariilor babane la bugetari, a pensiilor și ajutoarelor sociale, decât să investească în infrastructură.

Să nu ne mire, așadar, dragi argeșeni, când Uzina Dacia va alege să plece de la Mioveni, pe motiv de lipsă a infrastructurii locale și naționale!

Chiar dacă partidul său se află la guvernare și are pâinea și cuțitul în mână la capitolul decizional, Valeca a promis, pe sub mustață, că va avea grijă să promoveze la Ministerul Transporturilor un fel de secretar de stat care se va interesa de soarta acestei autostrăzi! Rușinos!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here