Bărbat decedat într-un incendiu violent

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață în comuna Cocu. Un bărbat de 53 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Acesta locuia singur și a fost scos afară din casă de către vecini. Incendiul s-a manifestat într-o cameră de aproximativ 20 mp a construcție și din fericire, flăcările nu s-au propagat și la alte încăperi.

„Bărbatul nu a suferit arsuri, i s-au efectuat manevre de resuscitare însă fără răspuns, ulterior declarându-se decesul. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum în contact cu materiale combustibile”, informează ISU Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.