Sistemul în care trăim, ne arată, din păcate, tot mai des fața urâtă a medaliei. Trăim într-o lume în care cei slabi și neajutorați sunt tratați uneori ca ultimele gunoaie în timp ce adevărații nemernici își văd mai departe liniștiți și nestingheriți de măgăriile pe care le fac.

Să vă dau un exemplu cu unde se ajunge din cauza unui sistem bolnav? Citiți în rândurile care urmează, opinia unui cetățean pe care, mai mult sau mai puțin, îl și cunosc personal și îi mai urmăresc postările de pe pagina sa de socializare.

Nu cu mult timp în urmă am citit ceva care cu siguranță merită pus între rândurile pe care le scriu în acest moment.

Opinia lui se referea la indiferența unora și altora față de cei vârstnici care chiar au ajuns bătaia de joc a celor din conducere. Da, mulți poate îmi vor sări în cap în momentul în care voi menționa ceva anume. Dragilor, nu caut să lovesc pe cineva anume și să susțin pe altcineva. Nu am făcut și nu voi face asta niciodată! Însă am considerat că ceea ce spune și crede acest om este cât se poate de adevărat.

„Ar trebui ca unii dintre cei plecați afarădin țară să vadă și să urmărească emisiunea de la Antena 3, să vadă cum bătrânii noștri se sinucid din cauza anchetelor făcute de DNA. Sunt suspecți pentru „fraude de 400-500 de lei” (!!!). Ar putea fi bunica mea sau bunica ta. Să vedeți cum o bătrânică este ridicată de mascați asemenea celor mai mari infractori.

Înainte de a vă da cu părerea ar trebui să știți ce se întâmplă în România. Bine, mulți știu deoarece au trăit pe vremea lui Ceaușescu și îi cunosc pe cei care au legea în mâini. Au fost și sunt în continuare. Și mai grav, le-au mai rămas în funcții progeniturile.”.

Din păcate este un adevăr dureros pe care cei mai mulți, indiferent unde se află, uneori refuză să îl vadă. Pe principiul „Dacă nu mi se întâmplă mie, de ce să îmi pese?!”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here