BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „DINICU GOLESCU” GĂZDUIEȘTE O DUBLĂ LANSARE DE CARTE SEMNATĂ MARA ONEL

Sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș, va găzdui joi, 11 februarie, de la ora 13.00, lansarea volumelor polițiste „Dante” și ”Mademoiselle Poirot pentru o zi”, ale tinerei autoare Mara Onel.

Mara Onel studiază la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” din Pitești. La vărsta de numai 13 ani, a debutat cu policierul „O adolescentă la Paris”, în acest fel devenind cea mai tânără româncă autoare de cărţi poliţiste. Totodată, este considerată și una dintre cele mai tânăre autoare de cărți polițiste din lume.

La un an diferență, a publicat a doua carte polițistă, intitulată „Trandafir și malachit”.

În anul 2020, în luna ianuarie, adolescenta a lansat încă două romane polițiste: „O carte de bucate” și „La Plaza”.

„Evenimentul va fi moderat de poeta Denisa Popescu-Martin. Pe parcursul desfășurării acestuia, se vor respecta toate măsurile împotriva contaminării cu virusul COVID-19, atât din partea organizatorilor cât și din partea publicului.”, informează bibliotecarul Adrian Coman.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Otilia Bercaru

1 decembrie, 1987, pasionată de scris, explorări urbane, vlogging, fotografie, călătorii, filme și multe altele. Îmi place să învăț aproape în permanență lucruri noi considerând că este timp mereu pentru a învăța ceva indiferent câți ani aș avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.