Home Prima Pagina Box în loc de baschet

Box în loc de baschet

de Argeseanul
56 vizualizări

Slobodan Popovic

Slobodan Popovic

Deşi baschetul este,  în general, un sport în care domneşte fair-playul sunt şi excepţii de la regulă. Una dintre ele a fost consemnată la partida pe care BCM Piteşti a disputat-o runda trecută pe terenul celor dela Timba Timişoara. Doi dinte jucători au fost protagoniştii unei faze de K1. Slobodan Popovic de la gazde a avut o intrare ceva mai bărbătească la Jermont Horton. Jucătorul american al bănăţenilor a încercat să îl lovească cu pumnul pe echipierul piteştenilor. Denham Brown l-a ţinut cu braţul de gât, iar ceilalţi jucători au sărit şi ei să aplaneze conflictul. Arbitrii au decis să îi elimine atât Popovic cât şi pe Brown. Aceştia riscă între 1 şi 3 etape de suspendare.

A fost un meci încins

Antrenorul argeşenilor, Tudor Costescu crede că acest moment nu a fost unul onorabil pentru cele două formaţii şi spune că totul a pornit de la intensitatea acstei partide. “Fiecare echipă trebuie să-şi atingă obiectivele. Mai mult decât atât, contactele fizice în baschet sunt tolerate cam de mult. Drept urmare apar şi fricţiuni, există şi tensiune şi presiune psihică. Nu zic că sunt normale, dar asemenea momente pot să apară oricând. În funcţie de evaluarea arbitrilor şi a comisarului de joc s-ar putea să fie suspendaţi ambii jucători, chiar de Federaţie. Din punctul meu de vedere comportamentul nu este tolerabil şi vom lua măsurile necesare în cadrul clubului nostru în ceea ce-l priveşte pe Popovic. Am spus-o, Timba a jucat cu mare intensitate şi mare agresivitate, noi am încercat să răspundem cu aceeaşi măsură şi, din păcate, au apărut asemenea momente”.

Jermont Horton“Trebuia ca jucătorul meu să cadă!”

Antrenorul celor de la Timba, Bogdan Murărescu, spune că se aştepta la o altă reacţie din partea elevului său. Acesta crede că americanul trebuia să fie mai…. şmecher şi să se vaite mai mult.. “Asta e, nu ştim să reacţionăm. Puteam să cădem pe jos şi să luăm numai un antisportiv pentru echipa cealaltă şi noi să jucăm în continuare, dacă am fi avut ceva creier. Eliminarea lui Horton a fost crucială în soarta meciului. Americanul a ieşit la scorul de 40-41, când avea 16 puncte în cont. Ulterior, am cedat cu 13 puncte diferenţă. În foarte mare măsură acea fază a fost decisivă. S-a văzut. El a marcat 16 puncte în două sferturi şi după aceea cele 16 puncte nu le-am mai regăsit pe tabelă, de la nimeni. Echipa depinde şi de Horton pentru că e unul dintre principalii noştri marcatori. Pentru noi, Horton e mult mai important decât e Popovic pentru Piteşti!”.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00