Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges organizeaza Bursa locurilor de munca pentru persoane din randul grupurilor vulnerabile, in data de 3 decembrie 2019, cu incepere de la ora 10.

Actiunea se va desfasura la sediile Agentiilor Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Pitesti si Campulung si are ca scop acordarea de sprijin in gasirea unui loc de munca, grupurilor vulnerabile de pe piata muncii printre care se numara persoanele cu dizabilitati, cetateni de etnie roma, tinerii care au parasit sistemul de protectie a copilului, tinerii expusi riscului marginalizarii sociale sau victime ale traficului de persoane.

Facebook Comments
Articolul precedentAUR pentru alegerile locale
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here