În perioada 2017-2018, localitatea Popești-Argeș, a obținut cadastrarea sistematică gratuită pentru cei care au în proprietate terenuri aflate în apropiere de conducta „BRUA”.

 Deoarece respectiva lucrare este aproape de final și este una extrem de importantă, se recomandă să se facă și intabularea suprafețelor la O.C.P.I.

În acest sens, primăria localității argeșene solicită sprijinul locuitorilor săi prin depunerea următoarelor documente la secretariatul instituției:

1 .ACTE NECESARE. 
STARE CIVILĂ ( COPIE.- BI. CI. CERTIFICAT DE NASTERE. CĂSĂTORIE. DECES)
2. ACTE PROPRIETATE.
( COPIE. FIȘĂ DE DATE S-AU PROCES VERBAL ACOLO UNDE NU EXISTĂ TITLU DE PROPRIETATE. TAXA DE SUCCESIUNE.CERTIFICAT DE MOSTENITOR. ACTE DE VÂNZARE CUMPĂRARE).
VĂ ADUCEM LA CUNOȘTINȚĂ CĂ:
PRIMA INTABULARE A TERENULUI ESTE,, GRATUITĂ ” IAR PENTRU PROPRIETARII CARE NU DEPUN DOCUMENTELE NECESARE LA TIMP TERENUL RĂMÂNE DISPONIBIL PRIMĂRIEI ȘI ULTERIOR DUPĂ DEPUNEREA DOCUMENTELOR PROPRIETARULUI DE DREPT. INTABULAREA O.C.O.P.I SE FACE PE CHELTUIALA PROPRIETARULUI.

 
Dacă vor fi finalizate sectoarele 2 .6 .8. 9 .10.21.20.26., totul în deplină conformitate cu hărțile, lucrările pot continua și pe alte sectoare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here