Home Prima Pagina Cadou de Crăciun pe patru roți pentru un fan ZU, oferit de Motor AG Piteşti

Cadou de Crăciun pe patru roți pentru un fan ZU, oferit de Motor AG Piteşti

de Dan Badea
47 vizualizări

Cel mai fericit ascultător de radio în această iarnă este Răzvan Negru din Galați. Luni, 17 decembrie, el a câștigat marele premiu al sezonului la Radio ZU, un Mini Cooper Coupe, oferit de Motor AG Piteşti, al doilea dealer autorizat BMW şi MINI din România.

Ziua de luni a început pentru Răzvan la ora 3 dimineața când a plecat câtre București alături de soția lui și fetița în vârsta de 11 luni. Familia și prietenii lui nu aveau nici cea mai vagă idee despre ce avea să urmeze. Răzvan a păstrat secretul ca să nu își „sperie” norocul. Pe 5 noiembrie, el a câștigat 100 de euro și o cheie la concursul „Radio ZU e ZUper Trooper. Câștigă-l pe Mini Cooper!”. În total, la concurs s-au dat 603 chei. Doar una dintre ele era cea care deschidea ușa seifului în care se afla cheia ZUper mașinii.

Finala concursului a avut loc în mall-ul Sun Plaza. Răzvan, soția și fetița au ajuns acolo dis de dimineață. El s-a așezat la coadă și a așteptat să îi vină rândul. Înaintea lui au fost încercate 204 chei, dar fără succes. Cu mâna stângă, gălățeanul își ținea copilul în brațe, cu mâna dreaptă a ales din urnă o cheie, a încercat-o în lacătul seifului, iar în momentul în care a văzut că se potrviște a început să strige de bucurie. În aplauzele lui Daniel Buzdugan, Mihai Morar și ale tuturor celor prezenți, Răzvan și familia lui au urcat în Mini Cooper, au pornit motorul pentru prima dată și au dat primul claxon. „Asta-i povestea unui ascultător ZUper Trooper. Acum are două Mini acasă: una născută în ianuarie, alta câștigată în decembrie”, a scris Mihai Morar pe pagina lui de Facebook la sfârșitul evenimentului.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00