Cazul prezentat, acum două zile, în premieră de către grupul media Argesplus.ro/Super TV nu a rămas fără ecouri în rândul oamenilor de bine din Argeș și din țară. Astăzi, materialul realizat de echipa noastră a fost preluat de principalele posturi TV de știri din țară și de către mai multe site-uri.

Momente bune ale emisiunii Acces Direct, una dintre cele mai vizionate emisiuni din România, au fost dedicate bătrânei care, de aproape o săptămână, este nevoită să doarmă într-un fost grajd din gospodăria proprie, într-un frig îngrozitor, umezeală și printre șobolani. Aceasta și-a pierdut casa în dimineața zilei de sâmbătă, după un incendiu declanșat la aprinderea unei sobe.

De la debutul campaniei inițiate de către vecinii bătrânei și susținută, inițial, de către echipa noastră, zeci de oameni din întreaga țară și-au arătat disponibilitatea de a o ajuta pe bătrână cu haine, alimente, diferite sume de bani și chiar materiale de construcții.

O veste foarte bună, la finalul emisiunii Acces Direct, a venit de la patronul FCSB Gheorghe Becali, care a sunat realizatorii emisiunii să anunțe că, mâine, se va deplasa la Rociu pentru a o ajuta să își reconstruiască o parte din gospodărie. De asemenea, o femeie de afaceri din Pitești ne-a transmis astăzi că va construi o căsuță pe structură de lemn bătrânei.

Facebook Comments
Articolul precedentProbleme mari la TVR
Articolul următorBiletele de călătorie pe autobuzele Publitrans se pot achiziționa cu cardul
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here