Clubul FC Argeș va organiza în luna decembrie o campanie umanitară destinată copiilor aflați în dificultate. Iubitorii de fotbal, volei și baschet sunt așteptați la următoarele 3 meciuri care se vor desfășura acasă să ofere jucării, hăinuțe și alte produse care vor ajunge în centrele de plasament și la familiile nevoiașe. Ideea aparține Peluzei Nord Pitești, galeria lui FC Argeș fiind implicată de-a lungul timpului în mai multe evenimente cu caracter social.

Dragoș Șerban: ”Spectatorii care vor veni luna aceasta la Sala Sporturilor sau pe stadion, și care vor dori să ofere ceva copiilor, vor primi din partea clubului invitații la meciurile echipelor locale. Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de noi pentru a oferi o bucurie celor mici!”

Vulturii și vulturițele vor mai avea de disputat următoarele întâlniri:

FC Argeș – Sportul Snagov, vineri, 06.12.2019, ora 18.00

FC Argeș Volei – C.SM. Târgoviște (dată încă nestabilită)

BCMU Pitești – SCM U Craiova (dată încă nestabilită).

Cel mai probabil, echipele de volei și baschet vor juca în perioada 13-16 decembrie, calendarul spotiv urmând a fi comunicat în perioada următoare.

Facebook Comments
Articolul precedentNoi polițiști pe străzile din Argeș!
Articolul următor30 de ani de la Revoluție: Succes sau Eșec?
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here