TNL Argeș organizează dezbaterea „30 de ani de la Revoluție: Succes sau Eșec?”, unde se va discuta liber despre ceea ce s-a întâmplat din 1989 până în prezent despre evoluția economică, tehnologică sau a mentalității tinerilor, dar și ceea ce ar trebui să se întâmple.

Evenimentul va avea loc duminică, 8 decembrie, la Filarmonica Pitești, începând cu ora 10.30.

Acesta a fost conceput ca unul interactiv din care vor face parte recitaluri ale Corului Colegiului Național „I.C. Brătianu”, interviuri video, discursurile membrilor TNL, dar și o dezbatere finală, moment în care cei din sala pot pune întrebări celor prezenți pe scenă astfel încât la final toți să plece cu ideea formată asupra eșecului sau succesului ultimelor trei decenii.

Vă invităm să participați la acest eveniment, în număr cât mai mare, pentru a dezbate una dintre întrebările care ne frământă pe mulți dintre noi, în încercarea de a-i găsi răspunsul.

Facebook Comments
Articolul precedentCampanie umanitară organizată la FC Argeș – suporterii pot dona jucării și hăinuțe pentru orfani
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here