Foarte mulți dintre tinerii români visează ca, timp de câțiva ani, să studieze la universități renumite din Europa și America.

Față de generațiile precedente, pentru foarte mulți nu mai este doar un vis, zeci de mii de tineri români fiind studenți sau absolvenți ai unora dintre cele mai mari universități din lume.

Astăzi, vom vorbi despre oportunitățile pe care Canada le oferă tinerilor români, de la simplele programe de studii, până la o posibilă integrare pe piața forței de muncă.

Cea care ne-a răspuns la întrebări a fost Iuliana Dună, piteșteancă la origine, care acum coordonează o agenție de mediere pentru munca și emigrarea în Canada.

Facebook Comments
Articolul precedentPrimarul Cornel Ionică – întrevedere cu fostul premier Adrian Năstase
Articolul următorFAZA ZILEI:Economistul lu’ Peste!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here