Cătălin Bulf: Industrializarea județului Argeș trebuie privită și abordată din perspectiva creșterii substanțiale a nivelului de trai

„Industrializarea oferă însă și mijloace pentru a controla risipa de forță de lucru care poate fi utilizată în altă parte. Munca este, știm cu toții, o componentă a procesului de producție care necesită optimizare, iar pentru acest lucru, conservarea energiei umane este o componentă vitală.

Am setat industrializarea județului ca unul dintre obiectivele cheie: este cea care creează noi oportunități de locuri de muncă, deci reducerea sărăciei prin generarea de oportunități de angajare. În cea mai mare parte, industrializarea garantează asigurarea stabilității în cariera oamenilor. La urma urmei, atât întreprinderile, cât și persoanele fizice au nevoie siguranță, indiferent de starea în care se află economia”, declară candidatul PMP Argeș pentru Camera Deputaților.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.