Home Cătălin Teodorescu facilitează consultaţii medicale doamnelor de pe Colegiul 9 Pitesti Sud

Cătălin Teodorescu facilitează consultaţii medicale doamnelor de pe Colegiul 9 Pitesti Sud

de Dan Badea
29 vizualizări

Prim-vicepreşedintele PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, a iniţiat o campanie  pentru doamnele si domnisoarele din Pitesti. Acestea vor beneficia de investigatii medicale de specialitate la Donna Medical Center din Bucureşti. Aici au posibilitatea să depisteze din timp anumite afecţiuni care ţin de diagnosticul patologiei mamare şi ginecologice.

De două ori pe lună, câte 15 femei

Domnul Cătălin Teodorescu a facilitat efectuarea investigatiilor în centrul medical, unde îşi desfăşoară activitatea medici de un înalt profesionalism. Rezultatele acestor investigaţii sunt de importante  deoarece asigura descoperirea din timp a posibilelor probleme de sănătate şi şansa combaterii acestora printr- un tratament eficient.

Acţiunea va fi organizată de două ori pe lună. Astfel, la fiecare două săptămâni, 15 piteştence vor avea ocazia să mergă la Donna Medical Center din Bucureşti, centru dedicat sănătăţii femeilor, pentru a li se efectua mamografii, ecografii mamare, abdominale sau tiroidiene.

Deja, cu sprijinul domnului Cătălin Teodorescu, numeroase doamne şi domnişoare din Piteşti au beneficiat de aceste controale medicale, iar lista pentru doritoare rămâne în continuare deschisă.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00