Home Miting eşuat al tinerilor liberali sau… amintind de Heysel

Miting eşuat al tinerilor liberali sau… amintind de Heysel

de Dan Badea
19 vizualizări

Episodul Heysel revine în mintea celor care au trăit acele vremuri ori de câte ori mulţimi umane, organizate sau nu, ocupă stadioane, pieţe, târguri, oboare, faleze, piaţete sau mai ştiu eu ce locuri care ar putea primi mai mult de trei persoane. Ameninţaţi de grozăvia unei acţiuni anunţate, de o amploare nemaiîntâlnită,  capii locali ai internelor au deplasat în Piaţa Vasile Milea, joi, 17 noiembrie 2011, două maşini cu jandarmi şi una cu poliţişti.

Protestul organizat de tineretul liberal, susţinut de cel conservator, având ca obiect Legea Învăţământului a adunat de  opt ori (!) mai mulţi participanţi în faţa Prefecturiii Argeş decât reuşise mitingul pensionarilor din memorabila zi de 4 octombrie, ţinut în acelaşi loc. Precizez că deja legendarul Constantin Ionescu a fost singurul protestar atunci.

Şi pentru că erau opt, vajnicii tineri contestatari liberali şi conservatori au manifestat, fireşte, opt minute. După care, tot dispozitivul de forţe alocat s-a repliat lăsând în urma lor cheltuielile f[cute din bani publici aferente unei astfel de glume proaste. Aşteptăm cu nerăbdare, în logica acestor două originale antecedente, mitingul cu zero participanţi.

M.S.

18.nov.2011

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00