Cu siguranță vă aduceți aminte celebra replică din cunoscutul film românesc „B.D. LA MUNTE ȘI LA MARE”, cu „Ce faceți dacă găsiți pe stradă un porrtofel, un portmoneu, un portmizic? Sunăm și anunțăm imediat Miliția!”. Ei bine, pentru doi „stimabili” cetățeni din draga noastră urbe, se pare că replica mai devreme amintită este total străină, dumnealor egrând pe principiul „Ni-l însușim și cheltuim!”. E drept, nu a mai fost vorba de vreun portofel, ci de un card pe care un angajat al unei firme de transport l-a pierdut.

În mod normal, cei doi ar fi trebuit să anuțe organele competente și să predea titularului bunul găsit. Nici gand de așa ceva! Ai noștri găsitori s-au gândit că nu le-ar pride rău să și-l însușească și facă niște cumpărături ca și cum nimic nu ar fi ilegal.

În tot acest timp, până au fost descoperiți, cei doi, unul de 26 de ani și unul de 46, împreună și cu o duduie în vârstă de 21 de ani (că doar e tinerică, dumneaeiș și nu i-ar prinde rău niște lucruri noi), au făcut cumpărături în valoare de aproximativ 15.000 de lei din mai multe magazine.

Dar, cum „Ulciorul nu merge de multe ori la apă”, li s-a cam înfundat celor doi , aceștia fiind săltați și reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi predați Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

În acest moment, cercetările oamenilor legii continuă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here