Recent vă făceam cunoscut, într-un atricol, faptul că avem tineri argeșeni cu care chiar merită să ne mândrim. Printre aceștia se numără și Daniela Vintilă, o tânără finalistă în Gala LSRS 2019.

Datorită rezultatelor excelente pe care le-a avut, Daniela Vintilă a obținut, săptămâna aceasta, din partea juriului academic, MENȚIUNEA SPECIALĂ PENTRU EXCELENȚĂ la categoria Europa post-universitar.

Din cartea de vizită a Danieleli Vintilă:

licențiată în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București absolventă a cursurilor de masterat și doctorat al „Universidad Autonoma de Madrid”, Spania, unde, în anul 2015, a obținut titlul de Doctor în Drept.

În perioada 2014-2017 a participat în proiectul internațional PATHWAYS la Universitatea din Leicester (Marea Britanie), iar din 2017 este cercetător postdoctoral în cadrul proiectului MiTSoPro la Universitatea din Liege (Belgia).

Este co-director al Grupului de migrație din cadrul European Consortium for Political Research, vice-președinte al Grupului de Uniunea Europeană din cadrul Asociației Internaționale de Știință Politică (IPSA), co-director al Grupului de cetățenie din cadrul IMISCOE și membru al Biroului Executiv al Asociației Belgiene de Știință Politică.

A publicat cu edituri/reviste internaționale de prestigiu şi este membru fondator Migration News şi EU News, două pagini online de ştiri zilnice pe teme de relevanţă socială şi politică.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here