Despre o tânără de 23 de ani din Brăila se poate spune că este cea mai norocoasă fată din lume. Ieri, în drum spre casă, a oprit la popasul de la Dedulești, aflat între Pitești și Râmnicu-Vâlcea. După ce a mâncat niște mici împreună cu prietenul său, aceștia au plecat spre locuința acestuia, în Târgoviște, fără să își dea seama că uitase în cârciumă o geantă în care se aflau 16.000 de euro, care reprezentau avansul pentru achitarea unui apartament.

Abia când au ajuns la Târgoviște și-au dat seama că lipsește geanta. După minute bune de panică, au fost sunați de către polițiști, tinerii fiind asigurați că banii au fost recuperați și că se află în siguranță.

„Personalul localului a anunţat Poliţia că a fost găsită o geantă în care este şi o sumă mare de bani, fără să precizeze câţi, pentru că oamenii s-au speriat când au văzut atâţia bani. Poliţiştii s-au deplasat la local, au verificat conţinutul genţii. Au găsit, pe lângă suma de bani, şi un act de identitate cu domiciliu de Brăila. Au luat legătură cu Poliţia din Brăila. Colegii de acolo au mers la domiciliul din document, unde au găsit-o doar pe mama fetei, care i-a pus în legătură cu tânăra. Îşi luase gândul de la bani”, a declarat, pentru „Adevărul“, Florin Popa, purtător de cuvânt al IJP Argeş.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here