Declarații la sediul PSD, după ședința avută de Mihai Tudose și Liviu Dragnea. Premierul a spus că discuția a fost una lungă, iar întâlnirea, bună. Aceasta a mai spus că lista miniștrilor care vor fi remaniați va fi anunțată după ședința Comitetului Executiv de joi.

Madalina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a confirmat ca președintele și premierul au discutat despre criza politică.

Liderii PSD se întâlnesc, marți, într-o ședință informală la sediul central al partidului, pentru a discuta anunțul făcut de premierul Mihai Tudose, privind o remaniere guvernamentală. Liderii PSD care i-au cerut premierului să nu demisioneze, în urmă cu o zi, sunt câțiva șefi importanți de filiale: Nicolae Bădălău, mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, președinte executiv în PSD, dar și vicepremierul Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu și liderul PSD Olt, senatorul Paul Stănescu.

Potrivit surselor citate, premierul Tudose le-ar fi transmis colegilor din partid, în cadrul unei discuții în cerc restrâns, că este dispus să își dea demisia din funcție, în urma tensiunilor apărute între el și Liviu Dragnea, tensiuni amplificate și de sondajul lansat pe piață, care arăta că Guvernul a săcut aproape 20 de procente în percepția publică.

Liderii din PSD i-au cerut premierului să nu plece, discuția privind remanierea urmând a se discuta în cadrul partidului și a coaliției de guvernare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here