De astăzi până duminică, un lot format din 16 sportive ale CS Dacia Mioveni 2012, însoțite de antrenoarea Dumitru Filofteia și Voiculescu Dumitru coordonatorul secției, vor participa la Campionatul Național de Oină în Sală pentru Junioare II si III, organizat de Federația Română de Oină la Zalău. Meciurile se vor disputa în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

Sâmbătă, 11 noiembrie, lotul de Handbal al CS Dacia Mioveni 2012, coordonat de Carmen Amariei si Luminița Huțupan Dinu va întâlni echipa ACS Crișul Crișineu Criș din Arad, în cadrul etapei a IX-a a Campionatului Național – Diviza A. Meciul fetelor noastre se va disputa în deplasare, în Sala Polivalentă „Victoria” din Arad, de la ora 12.00.

Duminica, 12 noiembrie, de la ora 11:00 în Sala de Sport „Liviu Rebreanu” din Mioveni se va disputa etapa cu numarul IV din cadrul Campionatului Naţional de Volei Cadete – Seria H. Lotul din Mioveni, pregătit de Valeriu Fianu, va primi la fileu echipa CSS Târgu Jiu. Cu patru victorii consecutive, fetele noastre sunt lider în clasamentul seriei.

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:O veste buna pentru muncitori!
Articolul următorConcert de muzică franţuzească
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here