Home Prima Pagina Competiții sportive de Zilele Orașului Mioveni

Competiții sportive de Zilele Orașului Mioveni

de Argeseanul
83 vizualizări

cs daciaAnul acesta de “Zilele Orasului Mioveni”, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012 in colaborare cu Primaria Orasului Mioveni si Consiliul Local al Orasului Mioveni, va organiza evenimente sportive diverse.  Evenimentele se vor desfasura in perioada 21 – 29.06.2014 in Orasul Mioveni si vor avea  mai multe locatii: Baza de Agrement BEMO, Sala Liviu Rebreanu Mioveni, Baza Sportiva a Liceului Tehnologic Constructii de Masini Mioveni, si Bazinul de Inot Mioveni. Se incearca si anul acesta ca sportul de masa sa fie prezent si sa mobilizeze un numar cat mai mare de persoane care sa sarbatoreasca zilele orasului Mioveni si prin miscare. Iată și programul complet:

  21.06.2014 – CONCURS DE NATATIE, orele 11:00

Inot - Cupa 1 Mai cs dacia mioveni 2012-393          Sambata – 21.06.2014, se da startul activitatilor de Zilele Orasului Mioveni 2014 si se va desfasura la Bazinul de Inot Mioveni un Concurs de Natatie. La aceasta competitie vor participa un numar de peste 70 de sportivi, de la cluburi din Pitesti, Campulung Muscel, Câmpina si Mioveni. Concursul se va desfasura pe grupe de varsta, copii nascuti in 2001-2002, 2003, 2004, 2005 si 2006 si mai mici si vor fi 4 probe atat pentru fete cat si pentru baieti: 25m/50m fluture, 25m/50m spate, 25m/50m brass, 50m craul (liber). Toti participantii vor primi cadouri din partea C.S. Dacia Mioveni 2012, castigatorii care vor urca pe podium vor primi medalii si diplome, iar cluburile participante vor fi premiate cu trofee reprezentative.

 22.06.2014 – Competitii sportive la Baza de Agrement BEMO

  1. Aruncarea la cosul de baschet, orele 10 :00

Se inscriu participanti in numar nelimitat indiferent de varsta sau sex. Se vor efectua un numar de 5(cinci) aruncari de la o distanta de 4,5 metri. In functie de varsta si inaltimea participantului arbitrul poate interveni in stabilirea distantei de aruncare si inaltimea panoului de baschet. In caz de egalitate se vor executa aruncari de departajare. Organizatorii vor pune la dispozitie echipamentele necesare si persoanele care vor supraveghea si arbitra pentru buna desfasurare a jocului.

Se vor acorda premiile I, II, III, diplome de participare si materiale sportive ;

  1. Fotbal-Tenis, orele 11 :00

Se inscriu participanti in numar nelimitat indiferent de varsta sau sex.  Se vor forma echipe atat la individual cat si la dublu, si se va juca un set pana cand un jucator va obtine 11 puncte, urmand ca meciurile sa se dispute in sistem piramidal. Echipa care  reuseste sa castige toate meciurile va fi declarata castigatoare pe fiecare categorie in parte. Organizatorii vor pune la dispozitie echipamentele necesare si persoanele care vor supraveghea si arbitra pentru buna desfasurare a jocului.

          Se vor acorda premiile I, II, III, diplome de participare si materiale sportive ;

  1. volei2Volei pe plaja, orele 12:00

Se inscriu participanti in numar nelimitat indiferent de varsta sau sex. Se vor forma echipe de cate 2 persoane, pe 2 categorii de varsta (pana la 12 ani si peste 12 ani) fie atat echipe de fete, de baieti dar si mixte, urmand sa se joace un set pana la 25 de puncte. Echipa care are cele mai multe victorii urmand sa fie declarata castigatoare. Organizatorii vor pune la dispozitie echipamentele necesare si persoanele care vor supraveghea si arbitra pentru buna desfasurare a jocului.

Se vor acorda premiile I, II, III, diplome de participare si materiale sportive ;

            24.06.2014 (Marti),orele 17:00 – Baza de Agrement BEMO

Exercitiu tip DEMONSTRATIE  al Sectiei de KARATE a C.S. Dacia Mioveni 2012. La demonstratie vor participa peste 80 de sportivi din judetul Arges, atat sportivii clubului dar si invitati. Organizatorii vor pune la dispozitie echipamentele necesare si persoanele care vor supraveghea si arbitra pentru buna desfasurare a jocului. Se vor acorda premii de participare tuturor sportivilor.

 poza 4 handbal        25.06.2014 (Miercuri), orele 17:00 – Sala Liviu Rebreanu Mioveni

Se va desfasura un meci amical de HANDBAL, echipa invitata fiind A.S. Topoloveni, junioarele Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 vor juca pentru a obtine Cupa Zilelor Orasului Mioveni la Handbal 2014. Organizatorii vor pune la dispozitie echipamentele necesare si persoanele care vor supraveghea si arbitra pentru buna desfasurare a jocului. Se vor acorda diplome de participare si trofee.

 27.06.2014( Joi)  Concurs de TENIS , orele 10 :00

Se va organiza un concurs de TENIS cu toti sportivii sectiei, locul de desfasurare va fi Baza Sportiva de la Liceul Tehnologic Constructii de Masini Mioveni, iar concurentii vor fi grupati pe categorii de varsta si nivelul de pregatire. Organizatorii vor pune la dispozitie echipamentele necesare si persoanele care vor supraveghea si arbitra pentru buna desfasurare a jocurilor. Se vor acorda premii de participare tuturor concurentilor.

campionatul national de oina junioare fete - editia a II a mioveni 2014-158 28.06.2014 (Sambata), Demonstratie OINA, ora 10:00, Baza de Agrement BEMO

Demonstratie a jocului de Oina fete si baieti, spectatorilor li se vor prezenta regulamentul jocului de oina si istoricul sportului nostru national, primind materiale de prezentare cu cele mai importante elemente din oina si putand urmari desfasurarea propriu-zisa a jocului.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00