De acum încolo, comuna Dâmbovicioara se poate mândri cu un nou Centru Multifuncțional, acesta reprezentând un aspect foarte important pentru întreaga comunitate a localității și nu numai.

Acesta va dispune de un dispensar uman, o farmacie, un cabinet veterinar, laborator, un punct de lucru pentru Salvamont Argeș dar și de un spațiu administrativ pentru birourile Primăriei.

Realizarea proiectului a fost posibilă și cu sprijinul C.J. Argeș, acesta acoperind din bugetul județean aproximativ jumătate din valoarea totală a investiției.

Și nu este singura investiție de acest gen făcută în localitate, infrastructura școlară beneficiind, la rândul ei, de îmbunătățiri vizibile. La momentul actual, toate școlile comunei beneficiind de grupuri sanitare în interior.

Datorită P.N.D.L., comuna Dâmbovicioara a putut accesa fonduri de finanțare și pentru reabilitarea infrastructurii rutiere de interes local.

Datorită parlamentarilor argeșeni și sprijinului conducerii C.J. Argeș, anul trecut comuna a fost declarată stațiune turistică de interes național., fapt care implică foarte multe oportunități pe partea de dezvoltare în acest segment, fiind implementate proiecte pe fonduri europene dar și de la bugetul de stat prin programele guvernamentale.

Fotografie cu caracter pur orientativ

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here