Începând de astăzi, ne vom ocupa și de câteva dintre localitățile limitrofe Piteștiului, localități care, în ciuda poziționării extrem de avantajoase față de orașul reședință de județ arată ca în Evul Mediu. Principalii vinovați de această situație sunt edilii acestor localități, care par a nu mai ține pasul cu secolul XXI. Declarativ, toți spun că localitățile lor se dezvoltă de la o zi la alta, însă realitatea de pe teren spune altceva.

Astăzi, vom arăta câteva imagini din comuna Moșoaia, aflată la o aruncătură de băț de Pitești,  și câteva considerente pe aceste probleme ale consilierului Alexandru Lucian Mihai. În următoarele zile, vă vom prezenta un amplu reportaj cu problemele din această localitate.

Acum un an de zile, pe la începutul lui 2017, publicațiile bine remunerate din bugetul local al comunei vuiau despre marea realizare a primarului Florea Ene, despre „accesare unui milion de euro” pentru asfaltarea respectivei străzi. Conform spuselor aceluiași primar, lucrările urmau să fie demarate tot în 2017.

Realitatea concretă (în afară de ce se vede pe material): în nicio ședință de consiliu local acesta nu ne-a prezentat vreo dovadă clară a accesării respectivei sume, nu ne-a prezentat nici proiectul pentru respectivul drum, deci nicio probă că toate laudele făcute (pe banii noștri) ar fi și reale. Cred că suntem și noi îndreptățiți să întrebăm dacă nu cumva toate vrăjelile ăstea au fost lansate ca să se închidă gura cetățenilor de pe acea stradă. Nu mai spun despre promisiunea certă din campania electorală…

Oricum, până una alta… în timp ce sute de localnici de pe strada Smeura de Sus sunt nevoiți să meargă zilnic pe batjocura asta de drum (de ani de zile), comuna Moșoaia (una dintre cele mai bogate din județ în privința bugetului local) continuă să fie administrată/condusă de un primar caracterizat mai degrabă de incompetență, sfidare și minciună. Exemplul de față e doar unul singur din multele (din păcate) din localitatea noastră scrie consilierul Lucian Mihai (PNL) despre problemele din zonă!

Vom continua!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here