Ieri, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, însoțit de viceprimarul Sorin Apostolniceanu și de mai mulți directori de servicii ale administrației locale, s-au  deplasat pe teren în vederea evaluării stadiului lucrărilor aflate în desfășurare pe domeniul public din Pitești. Acesta a amintit piteștenilor care s-au arătat nemulțumiți de blocaje din trafic cauzate de aceste lucrări că unele străzi nu au mai fost asfaltate cap-coadă de 35 de ani!

,,Ma bucur sa pot anunta ca lucrarile de asfaltare de pe strada Exercitiu, strada pe care nu s-a mai intervenit din anul 1982, sunt aproape de final. Se lucreaza acum la asfaltarea benzilor de pe un sens de circulatie, iar de saptamana viitoare se va trece la celalalt, pentru ca dupa 15 iulie sa facem si marcajele rutiere aferente. Au rezultat in zona acestei strazi si numeroase noi locuri de parcare, dar si refugii moderne pentru autobuzele Publitrans.
De asemenea, am fost la caminul liceal din curtea Inspectoratului Scolar care va fi transformat total cu o investitie de peste 5 milioane lei a primariei. In locul camerelor vechi vor rezulta apartamente noi, moderne, toate cu baie, unele si cu bucatarie, dar si o sala de lectura si spatii pentru pedagogi. Si fatada va avea un aspect modern. Aici vom gazdui delegatiile care vor vizita Pitestiul (incepand de la cele straine oficiale pana la cele sportive).
O alta investitie importanta este parcul Faget care in decurs de circa doua saptamani va fi gata. Acesta a fost amenajat pe locul unei foste rape, iar locuitorii din Trivale vor avea la dispozitie un loc pentru relaxare, dar şi miscare in aer liber (sunt aparate de fitness si piste de biciclete).
Pentru ca tot vorbim despre piste de biciclete, cele din Faget vor fi conectate cu cele din zona Cornul Vantorului, in acest moment lucrandu-se in zona respectiva si la asfaltarea strazii si amenajarea a peste 100 de noi locuri de parcare.
Pe de alta parte, vom continua sa investim in echipamente si noi locuri de joaca pentru copii, asa cum este si cel dat recent in folosinta langa Scoala Nr. 13 din Trivale. Facem insa un apel la cetateni sa aiba grija de mobilierul urban, deoarece vorbim de banii nostri, ai tuturor, iar comportamentul necivilizat nu isi are locul intr-un oras modern” a scris Cornel Ionică pe contul său de Facebook.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here