Președintele executiv al PSD Pitești a demisionat din funcție. Ceea ce l-a determinat pe acesta să-și pună demisia pe masă a fost faptul că Dumitru Braia a fost numit în mod impus pentru ocuparea funcției de conducere în cadrul Finanțelor Publice, aceasta în contextul în care, Lucrețiu Tudor era de fapt cel susținut de către filiala Pitești a Partidului Social Democrat. Lucrețiu Tudor ocupase timp de un an funcția de director interimar în cadrul instituției.

În altă ordine de idei, Cristian Gentea i-ar fi spus, sub formă de reproș, senatorului Șerban Valeca, vicepreședintele PSD Argeș că nu își dă suficient interesul pentru județ.

Deși se bucură de activități profesionale în comun, de-a lungul timpului, în ceea ce privește ICN-ul, între cei doi pare să se fi produs o ruptură definitivă.

Totuși, Cristian Gentea va rămâne la șefia PSD Pitești, interesul său pentru tot ceea ce este legat de activitatea orașului fiind unul crescut.

În schimb, Șerban Valeca, s-ar părea că nu dorește să mai accepte compromisuri.

Potrivit surselor din cadrul partidului, senatorul Valeca urmează să anunțe cât de curând cine va prelua funcția de președinte executiv al PSD Argeș.

Cristian Gentea nu este singurul care a demisionat, fiind urmat de consilierii locali Tatiana Preduț și de Cătălin Costescu.

În momentul de față, situația este considerată ca fiind cel mai mare scandal intern pe care l-a avut vreodată, în existența sa, Partidului Social Democrat în Argeș.

Dacă va fi afectat sau nu scorul în ceea ce privește alegerile din acest an, dar și celelalte, rămâne de văzut.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here