Mult așteptatul anotimp a venit și timp de 3 luni trebuie să dai tot ce este mai bun din tine, astfel încât să fie o vară de neuitat. Toată lumea se pregătește de plajă, piscină, vacanțe. Soarele este în centrul atenției, iar corpul tău are nevoie de acesta pentru a căpăta o piele cât mai bronzată și strălucitoare. Însă, crema de protecție solară nu trebuie să-ți lipsească din geantă. Acesta este momentul în care îți alegi cele mai frumoase și minunate haine pe care le ai în dulap și te bucuri de vară.

Vrei să te relaxezi și să uiți de toate grijile vara aceasta? Avem 3 tips-uri care te-ar putea interesa în acest sens

  1. Aruncă-te în fân!

Mergi într-un loc în care există căpițe de fân, poate chiar la bunicii tăi, la țară. Încă din copilărie îți plăcea să cutreieri dealurile și să admiri natura,  să te ascunzi după căpițele de fân și chiar să tragi un pui de somn. Aruncă-te în fân și prețuiește acest moment. Niciodată nu este prea târziu să repeți experiența, chiar dacă ai trecut de vârsta copilăriei. Gustă din aceste mici lucruri, care îți poate face viața mai frumoasă.

         2.  Rochii perfecte  

Petrecerile nu ar trebuie să lipsească, mai ales în această perioadă. După zilele grele de muncă și stres, meriți o petrecere pe cinste. Pe lângă, machiaj, accesorii, parfum, ai nevoie de o ținută corespunzătoare pentru ca totul să fie complet. Nu orice ținută este acceptată, vezi aici colecția de rochii pentru seară , în cazul în care vrei să fi radiantă. Rochia este un mush have pentru femei. Este necesar să ai întotdeauna  în dulap măcar o rochie, care să evidențieze personalitatea și felul tău de a fi. Aceasta are rolul de a pune în valoare trăsăturile și frumusețea. Chiar și vedetele au optat pentru rochii spectaculoase, aici, te poți delecta cu imagini de primă mână. Nu uita: ținuta nu trebuie să fie vulgară, ci elegantă și sexy într-un mod delicat și simplu.

        3. Picnic de vară

Vrei să petreci cât mai mult timp în natură? Ia-ți prietenii, mergi pe o câmpie și organizează un picnic, care să conțină produse alese, delicatese, un ospăț în adevăratul sens al cuvântului. Până la urma este sezonul fructelor, prăjiturilor. Nu te opri din consumul acestora și îndrăznește să guști din toate, dar ai grijă ca silueta să nu aibă de suferit. Mănâncă câte puțin din fiecare! Îți va prinde bine o ieșire în aer liber, alături de oamenii speciali din viața ta.

Astfel, nu sta pe gânduri și pregătește-te de la A la Z pentru o vară călduroasă și cu adevărat deosebită. Împachetează-ți problemele și grijile într-o valiză și distrează-te cât poți de mult! Ți-am spus trei dintre cele mai importante tips-uri în materie de distracție, pe care, evident nu trebuie să le ignori, ci să le pui în aplicare. Piesa de rezistență ești chiar tu și vei impresiona prin simpla apariție.  

Sursa foto: Shutterstock.com

Facebook Comments
Articolul precedentIndexul contorului de apă se poate trimite și pe Watsapp
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here