Home Social Cursuri pentru detectivi particulari

Cursuri pentru detectivi particulari

de Dan Badea
30 vizualizări

Patronatul Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din Argeş organizează cursuri pentru detecivi particulari. Perioada de desfăşurare anul acesta este între 1 august şi 6 octombrie, fiind vorba despre un program de specializare care permite cursantilor sa dobândească cunoştinţe în scopul desfăşurării activităţii de detectiv în cadrul societăţilor licenţiate în domeniul investigaţiilor sau în alte societăţi comerciale. Cursanţii vor face 324 ore de pregătire teoretică, adică 100 ore în 20 zile x 5 ore/zi şi pregătire practică, respectiv 224 ore în 28 zile x 8 ore/ zi. Desigur, cursurile sunt contra-cost. Probabil acest program se va bucura de un imens succes, având în vedere că tot românul are fenomenul „Capra-vecinului” înscris în genă, şi spionajul  pică precum o mănuşă.

Facebook Comentarii

3 comentarii

Scoala CONFIDENT 18 februarie 2012 - 11:59

Legea 329/2003, Art. 6. – Pentru susţinerea examenului de atestare a calităţii de detectiv particular, cei interesaţi trebuie să depună la inspectoratele de poliţie judeţene sau, după caz, la Direcţia generală de poliţie a municipiului Bucureşti, următoarele acte:
a) cerere;
b) curriculum-vitae;
c) actul de stare civilă, copie legalizată;
d) actul de studii, copie legalizată;
e) actul de absolvire a unui curs de specialitate, în copie legalizată;
f) certificate medicale şi de testare psihologică eliberate de către o unitate sanitară specializată, respectiv, de un laborator autorizat;
g) certificat de cazier judiciar;
h) declaraţie din care să rezulte că nu se află în situaţia prevăzută la art. 5 lit. e);
i) dovada achitării tarifului pentru susţinerea examenului de atestare a cunoştinţelor, stabilit în conformitate cu dispoziţiile legale.
Pentru Cursul de specialitate şi pregătire în vederea susţinerii examenului de atestare profesională – relaţii şi informaţii puteţi găsi şi pe site-ul Scolii de detectivi particulari „CONFIDENT”: http://www.detectiviparticulari.info

Răspunde

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00