Daniel Manole: Te aștept alături de mine ca împreună să formăm un grup de rezistență și de reconstrucție a viitorului nostru

EU îmi doresc să trăiesc în țara mea, România. Eu îmi doresc să-mi cresc copiii în această țară, să-i educ să simtă și să gândească românește. Eu lupt pentru un viitor mai bun al copiilor noștri și pentru a le lăsa moștenire o ȚARĂ a lor, o ȚARĂ în care noi am trăit și am muncit, iar străbunii noștri au luptat și au murit pentru a le oferi generațiilor viitoare această minunata țară.

Tu? Gândești și simți românește? Vrei să le oferi copiilor tăi un viitor stabil într-o țară a lor, o țară a românilor? Ești pregătit să-ți dedici timpul tău pentru a munci și a lupta pentru un viitor mai bun? Ești dispus să ieși din zona ta de confort pentru a-ți ajuta aproapele și „a da mână cu mână” pentru a-ți păstra originea română? Dacă răspunsul tău este DA, atunci te aștept alături de mine ca împreună să formăm un grup de rezistență și de reconstrucție a viitorului nostru, transmite Daniel Manole, președinte Alianța pentru Patrie Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.