Home Politic Deputatul Vasilică: „Avem şansa de a închide toate colegiile în Argeş”

Deputatul Vasilică: „Avem şansa de a închide toate colegiile în Argeş”

de Dan Badea
52 vizualizări

Iani Popa şi deputatul Radu Vasilică, la conferinţa USL

Ion Popa, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a ţinut să reamintească de faptul că în timp ce PD-ul încearcă să denigreze imaginea ţării la nivel european, USL-ul se concentrează pe guvernare cât mai bună. Se pare că USL-ul a început deja procesul de restituire a sumelor de bani pe care fosta guvernare le-a luat din pensii pentru bugetul de sănătate. Astfel, aproximativ 1.750.000 de euro au fost restituiţi numai în judeţul Argeş, în ultimele trei luni.

Deputatul Radu Vasilică este încrezător că la alegerile parlamentare din această iarnă, USL-ul va avea toate şansele să închidă toate colegiile din judeţ, după ce au fost primite datele cu împărţirea colegiilor. Această împărţire s-a făcut pe mai multe criterii, însă candidaţi prioritari vor fi cei care deţin deja un loc. Astfel, PSD-ul va avea un număr de 8 parlamentari, PNL-ul va avea doar 4, pe când PC-ul dispune doar de un singur loc de parlamentar, acesta revenindu-i chiar preşedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin. Radu Vasilică a declarat că momentan nu s-a hotărât dacă va mai candida pentru un post de deputat, candidaţii putând fi anunţaţi chiar şi cu o lună înainte de alegeri.

Ion Popa, preşedintele PNL Argeş, a afirmat cu toată certitudinea că va lua parte la bătălia pentru un loc de senator, plănuindu-şi candidatura pe cel mai greu colegiu din Piteşti. „Voi candida sigur pe un post de senator, însă nu ştiu încă pe ce colegiu. Poate voi candida pe cel mai puternic,” a declarat Popa.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00