Președintele țărăniștilor argeșeni se află într-o scurtă și binemeritată vacanță… Ținând cont că, la noi, iarna se încăpățânează să ne părăsească, acesta a ales ca destinație mult mai călduroasa Grecie. Dinescu a comparat serviciile și infrastructura din România cu cele din Bulgaria, pe unde doar a trecut, concluziile sale fiind unele amare. Iată postarea sa de pe contul de socializare.

In anii 90,am trecut prin Bulgaria,aveau doar pământ negru și doua utilaje 4×4,tractorul și măgarul. alaltăieri iar am trecut prin Bulgaria ,către Grecia! Nu vorbesc de greci ca te rupe cu taxele,pe o distanța de 300 de km,platii vreo 40€,taxa de Autostrada. (Apropo TVA-ul la taxa este de 24%,la cazare TVA 13%, noi avem 9%,și tot sintem bătaie de joc).Dar bulgari construiesc in draci autostrăzii tăind chiar munții,nu doar făcând tunele.!!!
Bă,tradatorii ăștia de neam și țara,care ați fost siniștri ai transporturilor in România,bă voi de ce mai sunteți in viața? Sa nu vorbesc de infrastructura CFR,chiar la bulgari circula trenuri de viteze. Bă fraților ,cât ii mai suportam? 
Ma doare sufletul când văd cum ne au distrus ăștia,toții care ne au guvernat din 90,încoace. Dar chiar sa ne depășescă și bulgari???
Îmi cer scuze dacă am scris cu greșeli,scriu de pe telefon,(dar plin de nervi)important este conținutul la ce vreau sa spun! Eu vreau dreptate!

PS.Revin!!!! In anii 80-90,de bulgari nu se auzise in domeniul turismului,acum se pi… pe noi. De ce?????
Stiu ce spun in anii 80,eram ospătar pe litoral calificat de ihr constanta. 
Cine se face vinovat de distrugerea României? Câțiva sau noi toții,ca nu ieșim la vot? Ca ii lăsam sa ne f… pe românește. Eu îmi vreau țara înapoi,vreau vinovații Adevărații la pușcărie pe viața,ei și urmașii lor,averile confiscate,și vreau ca legea sa fie aplicată corect tuturor,și mai vreau legii aplicabile și fără interpretări! 
Dumnezeu sa ocrotească România!
Amin!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here