Dr. Adina Alberts: Reacțiile adverse la vaccinul dezvoltat de Pfizer se înmulțesc necontrolat

Medicul Adina Alberts , care frecvent vine cu sfaturi în sprijinul pacienților, trage un semnal de alarmă, după ce ritmul vaccinării scade în România, datele oficiale arătând din ce în ce mai multe reacții adverse. Medicul spune că debutul campaniei de vaccinare a fost unu agresiv și prezintă evoluția acesteia în perioada 1-7 februarie.

Începută agresiv, campania de vaccinare pare sa își reducă serios adresabilitatea în rândul populației, lucru confirmat de datele oficiale făcute publice pentru perioada 1-7 februarie 2021. Mai mult, tot datele oficiale anunță că reacțiile adverse la vaccinul dezvoltat de Pfizer se înmulțesc necontrolat, până acum fiind raportate peste 2500 de asemenea probleme, multe chiar grave.

Iată cum a scăzut ritmul vaccinării, în România ultimei săptămâni. 1 februarie – 29764, 2 februarie – 27548, 3 februarie – 23470, 4 februarie – 23593, 5 februarie – 26757, 6 februarie – 19260, 7 februarie – 15520.

Un cuplu de vâstnici din Brașov mi-a povestit că ei sunt sunați aproape zilnic, fie de medicul de familie, fie de medicul diabetolog, și îndemnați să se vaccineze. Oare s-ar putea numi asta “vaccinare voluntară”?, transmite Adina Alberts

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

One thought on “Dr. Adina Alberts: Reacțiile adverse la vaccinul dezvoltat de Pfizer se înmulțesc necontrolat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.