Câteva zeci de jurnaliști argeșeni, alături de colegi de-ai lor veniți de la București au fost nevoiți să se înghesoaie într-o cămăruță de 30 de metri pătrați, de la Muzeul Județean Argeș, acolo unde liderii locali ai PSD au crezut de cuviință să organizeze o conferință de presă a liderului formațiunii, Liviu Dragnea, cu ocazia unei vizite de lucru a acestuia în județ.

Dragnea s-a aflat, în această după-amiază, la Pitești, pentru a discuta cu liderii județeni, dar și cu aleșii PSD, principalele probleme cu care se confruntă formațiunea, în condițiile în care, în sondaje, guvernarea de la Videle nu se află într-o poziție prea bună. Dacă întâlnirea cu colegii de la PSD a avut loc în sala de conferințe a muzeului, destul de spațioasă, nu așa s-a întâmplat la întâlnirea cu presa, jurnaliștii fiind, de-a dreptul, umiliți de către aceia care ne călăresc de aproape 3 decenii! Rușine!

Bine măcar că reprezentanții #rezist de la Pitești au stat răsfirați, în fața muzeului, cu pancarte cu mesaje, să recunoaștem, destul de amuzante.

P.S.: Nu mai are rost să scriu aici că această conferință nu a avut nicio finalitate, din punct de vedere editorial, pentru jurnaliști, care așteptau și ei niște răspunsuri la chestiuni concrete, cum ar fi mult-promisa autostradă Pitești-Sibiu, centura de vest a Piteștiului, modernizarea stadionului municipal etc.

Facebook Comments
Articolul precedentLumina caldă a casei tale, la Zaza Lighting Pitești!
Articolul următorObține online certificatul de atestare fiscală
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here