Fie că ai nevoie de corpuri de iluminat simple, dar de calitate, pentru încăperile apartamentului tău, fie că ești un om pretențios care dorești să ai un salon decorat cu un candelabru care ne duce cu gândul la celebrele baluri vieneze, Zaza Lighting vine cu produse bine realizate pentru fiecare client, indiferent de potențialul său financiar sau de preferințele în materie de iluminat.

Zaza Lighting comercializează în magazinul său, de pe strada Frații Golești, numărul 25, mii de repere de corpuri de iluminat, de la sisteme complexe pentru casă și birouri, la candelabre în stil neoclasic și baroc. Produse în Polonia, Spania, sau Turcia, acestea respectă cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri pentru toate buzunarele.

Vizitând magazinul Zaza din Pitești, nu am putut trece cu vederea lustrele cu motive orientale, realizate din sticlă caleidoscop, lampadarele potrivite pentru orice încăpere și nici spoturile potrivite pentru orice local care se respectă.

Directorul Zaza Lighting Pitești, Abdurahman Guneș, a declarat:

Avem o experiență de peste zece ani în importul și comercializarea corpurilor de iluminat. Cu siguranță, fiind importatori direcți, nu oferim doar calitatea unor produse de renume, ci și prețuri accesibile. Evident, avem produse și pentru cei mai pretențioși clienți, cum ar fi un candelabru din bronz, producție spaniolă, care are, să spunem, un preț negociabil… Nu doar vindem, ci putem oferi și sfaturile necesare pentru ca ai noștri clienți să-și poată decora locuința cu cele mai frumoase și mai eficiente corpuri de iluminat.

Firma are disponibil și un magazin online, de pe care pot fi cumpărate cele mai multe corpuri de iluminat. Evident, pentru cele exclusiviste trebuie vizitat, musai, magazinul de pe strada Frații Golești, numărul 25.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here